Corona

Corona en de Fabriek, dit moet je weten

UPDATE 15 maart

Het nieuws heeft ons alweer ingehaald. Helaas voelen wij ons – met pijn in het hart-  genoodzaakt om ook onze deuren te sluiten. Graag willen we jou nog steeds wel helpen met maatwerk fysiotherapie, maar dan op een afstandje met een video verbinding. Heb je voor aankomende week een afspraak staan dan ontvang je een mail met een uitnodiging van jouw therapeut om je afspraak om te zetten in een video consult. Hierin bespreken we je voortgang en werk je je onder onze supervisie in het zweet.

Het is net alsof we erbij zijn, alleen onze goede koffie zal je even moeten missen 😉

Pas goed op elkaar allemaal en hopelijk kunnen we je snel weer begroeten op de praktijk.

 

❤️

Het onderstaande is oud nieuws en niet meer van toepassing.

Lees hier welke maatregelen wij tegen Corona nemen

Ook bij Fysiofabriek ontkomen we er niet aan om maatregelen te nemen om de kans op verdere verspreiding van Corona zo klein mogelijk te maken. Wij volgen de berichtgeving vanuit het RIVM op de voet. Dit is ons huidige standpunt.

Wij staan voor je klaar op onze drie locaties voor fysiotherapie in Utrecht

Jou op een verantwoorde manier van je klachten af helpen is onze grootste prioriteit. Daarom werken wij op al onze locaties volgens ons normale rooster. Klik hier om een afspraak te maken. Ons team van fabrieksarbeiders is op dit moment topfit. Wanneer iemand verkouden en of koorts heeft zal hij of zij niet werken.

Dit is wat wij doen tegen Corona

Voor en na elk bezoek wassen wij onze handen en ontsmetten wij de behandeltafel. Koffie bieden we aan in papieren bekers (jij pakt de beker, wij schenken in). Sommige manuele therapie handelingen waarbij we te dicht bij de hoofd- voeren we niet, of op een andere manier uit. 

Dit kan jij doen

Let alsjeblieft extra op jouw persoonlijke hygiëne en zorg dat je handen gewassen zijn en besteed extra hygiënische zorg aan het te behandelen lichaamsdeel, helemaal als hands on behandeling deel uitmaakt van jouw behandelprogramma. Traininsmateriaal waar je mee in contact bent geweest neem je af met een desinfectie spray.

Wat moet ik doen als ik luchtwegklachten of koorts heb?

We gaan ervan uit dat ook jij je aan de maatregelen houdt en je in dit geval afmeldt. Onze gebruikelijke voorwaarden zijn van toepassing wanneer je je afspraak wilt annuleren: doe dit 24 uur of ruimer van te voren om geen kosten in rekening gebracht te krijgen.

Video afspraken

Wil je graag komen, maar moet je door omstandigheden toch thuis blijven, bijvoorbeeld doordat je kind thuis moet blijven? We kunnen je nog steeds helpen met een video afspraak! 

Hoe werkt het? Jouw therapeut belt je via whattsapp video bellen. Jij werkt vanuit het comfort van je eigen huis met gerichte training aan je herstel met directe feedback van je fysio. Ook in tijden van crisis leveren we maatwerk!  Hoe awesome is dat?

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!