Nanette

Nanette Van Der Snoek

Met mijn achtergrond als professioneel kitesurfster en CrossFit coach weet ik hoe belangrijk een goed functionerend, fit en gezond lichaam is. 

Soms is het zoeken naar de juiste balans tussen wat je van je lijf vraagt, en wat je aankan. 

Ik geloof in ‘Motion is Lotion’, en dat er ongekende kracht ligt in het goed kunnen uitvoeren van basisbewegingen. Ik zal je begeleiden in het bouwen van de juiste fundering, zodat je vervolgens kan doen waar jij blij van wordt. 

Mijn leven bestaat uit sport en gezondheid en al het moois wat dit teweeg brengt. CrossFit, coaching, mensen zien bewegen en beter maken is mijn passie. Ik heb fysiek en mentaal ervaren hoe het is om te vechten voor een podiumplek. Ook ken ik de impact, frustratie en belemmering van een blessure.

Het traject om te herstellen is bij mij een ‘two way street’. Ik ga er alles aan doen om jou weer fit en sterk terug te krijgen, en verwacht ook net zoveel inzet van jou!

Ik zal je tijdens mijn behandelingen meenemen in het waarom. Zodat je je eigen lijf beter leert begrijpen en uiteindelijk fitter, slimmer, sterker en energieker naar buiten loopt (of springt!). 

Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag bij locatie centrum Unscared Fitness.

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ NANETTE
  • Heup
  • Knie
  • Enkel
nanette van der snoek