Al onze Events en Scholingen bij Fysiofabriek in een handig overzicht

 

Naast no-nonsense fysiotherapie in Utrecht aanbieden doen we graag meer. Waarom? We sparren graag met likeminded people over alles wat met fysiotherapie en training te maken heeft. We geven scholing in samenwerking met onze partner denkfysio en we geven regelmatig workshops. Ook houden we wel van een feestje op z’n tijd. Hieronder vind je een handig overzicht.

1 juni: Handstand cursus beginners 4 weken

Heb je altijd al op je handen willen kunnen staan?

Dit is je kans!

Onder de bezielende leiding van Maarten ga je 4 weken lang aan de slag om je skills te verbeteren en te werken aan je vrijstaande handstand 🙌

We hebben 10 plekjes.

Data: donderdag 1, 8, 22 en 29 juni.

20:00-21:00

Boulderhal Energiehaven

Kosten: 75 euro totaal voor de hele reeks.

Met wie ga jij je handstand journey starten? Schrijf je in via onderstaande link

Afgelopen events

7-8 februari: Dock Masters

Het boulder event van Nederland bij Boulderhal Energiehaven! Fysiofabriek is het hele weekend aanwezig met tips over blessures en het verzorgen van de atleten uit binnen en buitenland, waaronder wereldkampioen Alexey Rubtsov! Meer info op Dockmasters.nl.

7 november: Netwerkbijeenkomst Medisch Specialisten Utrecht

De schouder bij de CrossFit atleet.

6 Oktober: Blood Flow Restriction Training voor fysio’s

Werk jij als fysio veel met post ok patiënten en wil jij ook dat jouw patiënten zo snel mogelijk hun verloren spiermassa weer terugwinnen op een veilige manier? Dan is dit de cursus voor jou. In samenwerking met Denkfysio.

28 september: Acro voor beginners

Op een andere manier werken aan je kracht, lenigheid, balans én een paar coole party tricks leren? Onze Workshop Acro voor beginners leert je precies dat. Esther geeft deze workshop met enige regelmaat bij Boulderhal Energiehaven. Check ook onze Instagram voor updates hierover.

8 September: Injury Management for Coaches

Samen met  Unscared Crossfit bundelen we onze krachten in het trainen en begeleiden van geblesseerde atleten die doen aan training met hoge intensiteit, zoals CrossFit, Bootcamp of Functional Training.

18 Mei: Acro voor beginners

Op een andere manier werken aan je kracht, lenigheid, balans én een paar coole party tricks leren? Onze Workshop Acro voor beginners leert je precies dat. Esther geeft deze workshop met enige regelmaat bij Boulderhal Energiehaven. Check ook onze Instagram voor updates hierover.

30 Maart: Fysiotherapie & Functional Training Trends

In deze cursus die we hebben ontwikkeld met Unscared Crossfit, Denkfysio en Mirwais Training System leer je niet alleen de theorie, maar ga je daadwerkelijk aan de slag met de basisbewegingen van CrossFit en Olympisch Gewichtheffen.

23 Maart: Handstand voor beginners

Join us in the upside down world. Niemand minder dan je boy Freek neemt je mee in de wereld die handstand heet. Wederom vindt de workshop plaats bij Boulderhal Energiehaven.

24 Maart: GMB Intro to Locomotion

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de visie van GMB Fitness op het verkrijgen van controle over het lichaam door Locomotion (bewegen op de vloer). Maarten neemt je mee.