Jouw fysio in Leidsche Rijn bij Fysiofabriek Locatie Utrecht West

Zoek jij een fysio in Leidsche Rijn?

• Sportfysiotherapie
• Dry needling
• Manuele therapie
• Herstel na je operatie
• Corona revalidatie

fysio Leidsche rijn

Maatwerk voor Fysiotherapie Leidsche Rijn

Bij het horen van de naam Fysiofabriek denk je misschien in eerste instantie aan lopende bandwerk. Maar niets is minder waar! Ons credo is #1 in maatwerk voor fysiotherapie. Elke patiënt is anders, elke klacht is anders. Maar een ding is zeker. Wij werken keihard om jou weer te laten bewegen zoals jij dat wilt. Nu ook in de buurt van Leidsche Rijn! Je vindt ons binnen bij Boulderhal Energiehaven.

 

No-nonsense fysiotherapie dichtbij Leidsche Rijn Centrum

Fysio volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Dat is wat je bij ons vindt. En wat zeggen die inzichten? Bewegen helpt! Onze therapie bestaat dan ook voor het grootste deel uit een vorm van bewegen: krachttraining, coördinatie drills, stabiliteit, snelheid en lenigheid.

En waar nodig ondersteund met manuele therapie of dry needling. Allemaal erop gericht om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Of je nou normaal wilt kunnen bukken bij lage rugpijn, of je zonder schouderpijn wilt kunnen bankdrukken. Bij ons ben je aan het juiste adres!

fysio Leidsche rijn

Ons team is top

Bij onze locatie west boulderhal Energiehaven staan we met vier therapeuten voor je klaar. Manueeltherapeut Vincent is onder andere gespecialiseerd in voorste kruisband revalidatie van de knie, enkelklachten en lage rugpijn.

Sportfysio Esther is onze specialist op het gebied van hand en polsklachten. Daarnaast is ze Bondsfysio van de Dutch Aerial and Pole Federation.

Fysiotherapeut Maarten Boek is onze coronal herstel therapeut, en je kan ook bij hem terecht voor dry needling. Manueeltherapeut Tjeerd is gespecialiseerd in schouderklachten.

Meteen een afspraak maken?

Maak nu snel en gemakkelijk een afspraak en word deze week nog geholpen. Onze team van ervaren fabrieksarbeiders staat voor je klaar!