Fysiotherapie Leidsche Rijn

In het kort:

• Fysiotherapie Leidsche Rijn bij Fysiofabriek!

• Wij zijn gespecialiseerd in sporters;

• Snel een diagnose en een duidelijk behandelplan met sportfysiotherapie, manuele therapie en dry needling.

Maatwerk voor Fysiotherapie Leidsche Rijn

Bij het horen van de naam Fysiofabriek denk je misschien in eerste instantie aan lopende bandwerk. Maar niets is minder waar! Ons credo is #1 in maatwerk voor fysiotherapie. Elke patiënt is anders, elke klacht is anders. Maar een ding is zeker. Wij werken keihard om jou weer te laten bewegen zoals jij dat wilt. Nu ook in de buurt van Leidsche Rijn! Je vindt ons binnen Boulderhal Energiehaven. tegenover de Cinemec, net buiten Leidsche Rijn Centrum.

 

No-nonsense fysiotherapie, nu wel heel dichtbij Leidsche Rijn Centrum

Wij vinden het belangrijk te werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. En wat zeggen die inzichten? Bewegen helpt! De hoofdmoot van onze therapie bestaat dan ook uit een vorm van bewegen: krachttraining, coördinatie drills, stabiliteit, snelheid en lenigheid. Waar nodig ondersteund met manuele therapie en dry needling. Allemaal erop gericht om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Of je nou normaal wilt kunnen bukken bij lage rugpijn, of je snatch zonder schouderpijn wilt kunnen doen. Bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Laagdrempelig

Klaarstaan voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Daarom kun je via onze site gemakkelijk en snel een afspraak inplannen bij een fysiotherapeut naar keuze. Heb je vragen? Per mail zijn we snel te bereiken. Met drie fysiotherapie locaties in Utrecht-Oost, Utrecht-Centrum en Utrecht-West zijn we altijd in de buurt.

 

Open

Wij willen laten zien wie we zijn en wat we voor expertise in huis hebben. We zijn niet zomaar een Fysiotherapiepraktijkje om de hoek. Wij willen een voorloper zijn. Dat doen we met onze blogposts, onze uitgebreide video series over blessures en oefeningen en clinics bij sportclubs. Tegelijkertijd stellen we ons kwetsbaar op. Als iets niet werkt, of iets anders werkt beter, dan passen we onze methode aan.

Afspraak

Ben je al overtuigd? Maak dan nu snel en gemakkelijk een afspraak en word deze week nog gezien door een van onze helden. Ons team van specialisten staat voor je klaar!

[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Maak nu een afspraak” link=”/maak-een-afspraak/”]