Fysiotherapie in Utrecht

Bij Fysiofabriek doen we niets liever dan jou zo snel weer in beweging krijgen. Met een team van vakidioten staan we voor je klaar. Jong of oud, topsporter of derde helft topper, bij een blessure ben je bij ons aan het juiste adres! Met drie locaties voor fysiotherapie in Utrecht Oost, Centrum en West, zijn we altijd dichtbij. 

Onze diensten

[button size=”large” target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Maak een afspraak” link=”https://fysiofabriek.nl/?page_id=200″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#57b99d” hover_background_color=”#408c76″ border_color=”#57b99d” hover_border_color=”#408c76″ margin=”0px 20px 0px 0px”]

Fysiotherapie in Utrecht

Bij Fysiofabriek doen we niets liever dan jou zo snel weer in beweging krijgen. Met een team van vakidioten staan we voor je klaar. Jong of oud, topsporter of derde helft topper, bij een blessure ben je bij ons aan het juiste adres! Met drie locaties voor fysiotherapie in Utrecht Oost, Centrum en West, zijn we altijd dichtbij. 

[button size=”medium” target=”_self” hover_type=”default” text=”Lees meer” link=”https://fysiofabriek.nl/team” color=”#000000″]

Google reviews

Betrokken en deskundige therapeuten. Fijne praktijk met goed advies en oog voor de patiënt
Rick Ram
18:22 13 Apr 21
Thanks Carlien!
Tom Goselink
15:07 18 Mar 21
Ik ging met rug/schouderproblemen naar de fysio en werd niet alleen geholpen hieraan, maar ook meteen hoe ik een gezonder lijf kan krijgen. Het was bijna alsof ik een personal trainer had!
Jon Cremer (Povich)
23:33 28 Sep 20
Heel erg tevreden met de fysiotherapeuten bij Fysiofabriek! Ik kwam voor ondersteuning van het herstel van mijn knie na een operatie. Midden in mijn herstelperiode werden er Corona maatregelen getroffen door de overheid. Op een hele leuke, creatieve en ludieke manier (online groepsklasjes en online persoonlijke afspraken) hebben de fysiotherapeuten bij Fysiofabriek niet stil gezeten en er voor gezorgd dat ik geen vertraging heb opgelopen in mijn herstel. Een echte aanrader en mijn complimenten voor deze jonge en innovatieve praktijk.
Brigitte van der Burg
11:50 02 Jul 20
Mijn revalidaties heb ik de afgelopen jaren bij de Fysiofabriek doorlopen en dat heb ik als heel goed ervaren. De fysio’s zijn erg betrokken, weten waar ze het over hebben en zijn heel actief in het meedenken in een op maat gemaakt plan voor je maken. Bovendien hangt er een fijne sfeer, wat het een stuk leuker maakt om te revalideren. En ook in Corona tijden hebben ze binnen no time een programma voor je klaar staan, zodat je thuis toch verder kan werken aan je herstel.
Marjolijn van Haarlem
12:07 18 Jun 20
Hele fijne en leuke fysiotherapeuten! Ik kom hier al een aantal maanden met plezier na mijn knieoperatie. Goede combinatie van onder begeleiding trainen en zelfstandig trainen. Ze weten goed waar ze mee bezig zijn!
Anne Goossens
21:10 31 Mar 21
Zeer vakkundige en coachende begeleiding! Daarnaast hebben ze leuke en creatieve trainingsmogelijkheden. Ook koppelen ze je aan iemand anders als je meer specifieke training nodig hebt, waar die persoon meer verstand van heeft. Oftewel: heel goed te spreken over mijn fysiotraject bij de Fysiofabriek!
Mike Stots
14:24 31 Mar 21
Chantal doet je pijn met een glimlach. Maar na een paar consults loop jezelf weer met een glimlach naar buiten. Als je dit leest twijfel dan niet je door haar te laten behandelen. Ze maakt je beter.
S T
22:37 18 Mar 21
Het is een absolute aanrader om je voor je sportblessure door Tjeerd te laten behandelen.Mijn overbelastte hamstring speelde me al een tijd parten voor ik besloot te melden. Dankzij de goede behandeling en begeleiding (oefeningen!) kan ik nu weer voluit sporten zonder klachten.
Lex Mooij
16:38 06 May 21
Een goede fysio praktijk met erg veel kennis en kunde. Elke behandelaar is zelf ook sportief waardoor ze goed met je mee kunnen denken. 5 out of 5
thom helmond
09:14 23 Apr 21
Tl;dr: Tjeerd is the man voor sporters die snel weer aan de bak willen.Tjeerd heeft mij enorm geholpen na een (tweede) schouderluxatie. Hij heeft een fijne sportersmentaliteit en in overleg kon ik veel activiteiten (paragliden, skydiven) al vroeg in het traject weer oppakken.Als professioneel skydiver was het voor mij van groot belang om de balans te vinden tussen snel gaan en té snel gaan. Aan de ene kant wilde ik zo snel mogelijk terug de lucht in, maar aan de andere kant wilde ik geen onnodig risico lopen om het erger te maken. Tjeerd heeft mij hierin goed geadviseerd, maar liet de keuze altijd bij mij. "En als dan tóch gaat vliegen, hou hier dan in ieder geval rekening mee: ..."Tjeerd werkt doelgericht en levert maatwerk. Hij wist voor mij een trainingsprogramma op te stellen dat ik tussen mijn drukke en onvoorspelbare agenda door kan uitvoeren. Veel van mijn oefeningen kan ik altijd en overal wel even snel doen. Improvisatie tijdens lockdown met bijv. een fles wijn was geen probleem. ;)Ik ben enkel via het basispakket verzekerd en hier werd meteen rekening mee gehouden. Contactmomenten werden naar behoefte ingepland (1, 2, of 3 weken ertussen) om onnodige kosten te voorkomen. Dit was voor mij geen beslissende factor om naar de fysiofabriek te gaan, maar wel een fijne bijkomstigheid.Al met al niks dan lof voor mijn ervaring met Tjeerd en de Fysiofabriek. Aanrader!
Yvonne Wiggers
10:05 21 Apr 21
Laagdrempelig, persoonlijk en zeer professioneel. Snel een passend (en behapbaar) behandelplan aangemeten gekregen met een succesvol resultaat. Echte aanrader!
M. W.
20:13 03 Mar 21
Goede begeleiding gehad bij het herstel van mijn schouderblessure. Fysiotherapiepraktijk met therapeuten met passie voor sport. Door het verwerken van veel sportspecifieke oefeningen in de behandeling, heb ik het gevoel sterker uit mijn blessure te zijn gekomen.
Lukas Schenk
09:36 16 Feb 21

Zullen we een afspraak maken?

Een afspraak maken doe je gemakkelijk online bij Fysiofabriek. Klik op de knop hieronder en voer je gegevens in. Daarna kun je direct in onze agenda kijken en meteen een afspraak maken op een van onze drie locaties voor fysiotherapie in Utrecht.

[button size=”large” target=”_self” hover_type=”default” text=”Maak een afspraak” link=”https://fysiofabriek.nl/?page_id=200″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#57b99d” hover_background_color=”#408c76″ border_color=”#57b99d” hover_border_color=”#408c76″ margin=”0px 20px 0px 0px”]

Of toch liever bellen met ons?

Wil je graag eerst even mondeling contact met een van onze fabrieksarbeiders? Dat kan! Bel ons op onderstaand nummer tijdens onze werktijden (doordeweeks tot ’s avonds 21:00).

[button size=”large” icon=”fa-phone” target=”_self” hover_type=”default” text=”030 209 99 66″ link=”tel:0302099966″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#57b99d” hover_background_color=”#408c76″ border_color=”#57b99d” hover_border_color=”#408c76″ margin=”0px 20px 0px 0px”]