FYSIOTHERAPIE
EN PERFORMANCE TRAINING
IN LEIDEN EN UTRECHT

✓ Jouw super sport specifieke fysio
✓ Sportfysio, Manuele Therapie & Dry Needling
✓ Ruim 300 ★★★★★ reviews

Maak een afspraak
Lees verder

Fysiotherapie 2.0

Wij begrijpen wat je nodig hebt om weer op jouw niveau te kunnen presteren zonder klachten. Met onze no-nonsense fysiotherapie aanpak krijg jij de tools in handen om maximaal te herstellen.

image

Sportfysiotherapie

Iedereen verdient het om behandeld te worden als een atleet. Als jij maar wil bewegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ruime fysiotherapie ervaring in de topsport helpt jou om optimaal te herstellen.

image

Personal training

Maak serieus werk van je performance. High end personal training, helemaal toegesneden op jouw ultieme doel.

fysiotherapie Utrecht

Herstel na je operatie

Van je krukken weer terug op het speelveld. Wij hebben de knowhow in huis om jou weer naar hartelust te laten sporten. Specialisten in voorste kruisband rehab.

image

Manuele therapie

Snel beter laten bewegen van gewrichten met minder pijn. En meteen daarna trainen met je hernieuwde bewegingsvrijheid! Wij gebruiken het vooral bij de nek, bovenrug, lage rug, maar ook bij de heup, enkel en voet.

image

Beter hardlopen

Beter hardlopen begint bij een uitgebreide loop analyse. De beste hardloop techniek is voor iedereen verschillend. Leer wat voor jou werkt.

image

Dry needling

Snelle pijnverlichting door een flinterdun naaldje in de spier te stoppen. Hierna werken we met gerichte training om de oorzaak van je klachten weg te nemen.

Fysiotherapie Utrecht

3 fysio locaties bij jou in de buurt

Fysiotherapie Leiden

Makkelijk bereikbaar

Onze missie

Bij Fysiofabriek doen we niets liever dan jou zo snel weer in beweging krijgen. Met een team van vakidioten staan we voor je klaar. Jong of oud, topsporter of derde helft topper, bij een blessure ben je bij ons aan het juiste adres voor fysiotherapie in Leiden en Utrecht.

Fysiotherapie is bij uitstek de manier om duurzaam van je klachten af te komen. Wij weten als geen ander wat er nodig is om weer terug te komen op je oude niveau, liefst nog beter natuurlijk.

Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat jij precies weet hoe je herstel ervoor staat. Pappen en nat houden is niet onze stijl, hard werken met een duidelijk begin en eindpunt wel!

LEES MEER OVER ONS TEAM
fysio Leidsche rijn

Dit zeggen onze cliënten


 • Voor ruim een jaar ben ik 3x per week bij de Fysiofabriek geweest na het afscheuren van mijn kruisband. De behandelingen waren divers: zaaltraining, met gewichten, veldtraining en in groepsverband. Ook was er aandacht voor het mentale aspect van revalideren. Er was veel ruimte voor overleg en eigen inbreng van de patiënt. Ik voelde me gezien en gehoord en keek uit naar mijn fysio afspraken.

  thumb Iris Leinenga
  maart 5, 2022

  Wegens aanhoudende heupklachten uiteindelijk uitgekomen bij Fysiofabriek. Zelf voor gekozen om op de locatie Energiehaven uit te komen aangezien hier een fysiotherapeute zit met ervaring in mijn sport gebied (paalsport en aerial acrobatics). Door middel van oefeningen zit ik nu weer op mijn oude niveau. De uitleg die hierbij komt liet mij ook realiseren dat ik sommige dingen in mijn algemene trainingen moest aanpassen. Nu ik dit doe voel ik me een stuk beter na een training en ben ik van mijn pijnklachten af.

  thumb chantal visser
  september 5, 2019

  Erg goed geholpen bij deze praktijk! Mijn (ietwat vage) klacht werd serieus genomen en in overleg en afgestemd op mijn sportdoelen zocht fysiotherapeute Eline gericht naar een oplossing. Ik kon gewoon doorgaan met mijn eigen trainingen, aangevuld met de oefeningen van Eline. De behandeling heeft niet alleen mijn klacht, maar ook de onzekerheid die daarmee gepaard gaat qua training erg doen afnemen. Ik zou deze praktijk zeker aanraden!

  thumb Lisanne Berends
  oktober 5, 2021
 • Bij de Fysiofabriek werd er professioneel geluisterd naar m'n klachtomschrijving. Daarna was de diagnose snel vastgesteld en heeft het herstelprogramma ervoor gezorgd dat ik na 4 weken weer m'n sport kon beoefenen. Daarom raad ik de Fysiofabriek (locatie zwembad Krommerijn) graag aan bij mensen met enkelklachten!

  thumb Jochum Jorna
  september 5, 2019

  Had a fantastic experience with Vincent, who came highly recommended. I was having issues with my ankle and after a thorough assessment and evaluation, I was on my way to recovery. He worked with me to set up a routine of exercises that are tailored to my needs and schedule and my complaints with the ankle are now gone. Thank you, Vincent!

  thumb Kristen Huebner
  november 5, 2021

  Tjeerd is a very awesome and friendly guy that helps you understand your injury and also offers advice and alternative means to achieve your personal goal. I am very happy with my treatment at Fysiofabriek and I definitely recommend it. Peace out! ✌️

  thumb Roque
  september 5, 2018
 • Tjeerd is a very good physiotherapist. Although I am a master of injuring myself in every possible way, he always finds the best exercises to solve the problem once and for all.

  thumb Taciser SEVINC
  september 5, 2021

  Fijne fysio die gericht kan kijken naar klimblessures en een herstel plan kan maken voor deze sport.

  thumb Tessa Semey
  juni 5, 2022

  Ik liep al een tijdje bij een andere fysiotherapeut voor pijn in mijn schouder en het ging niet voorbij. Tjeerd heeft goed naar me geluisterd, hij heeft me gerichte tips en oefeningen gegeven en na 3 maanden ben ik weer pijnvrij. Mocht ik ooit weer ergens last van krijgen dan kom ik zeker terug!

  thumb Florian Putker
  september 5, 2019
 • Eelco is de beste fysio die ik ken. Kundig en een gouwe vent. Ik raad hem en zijn team zeker aan. (Schouder revalidatie na luxatie en manuele therapie)

  thumb Arnout Visscher
  september 5, 2019

  Hele fijn en professionele hulp gehad bij mijn kuitblessure! Snel hersteld en daarnaast ook zinvolle oefeningen en theorie om blessures te voorkomen.

  thumb Gerben Sinke
  september 5, 2021

  Kwam hier met knieklachten, werd erg goed en professioneel geholpen door Maarten. Kon direct terecht en het traject verliep erg soepel.

  thumb Jordy Verberne
  november 5, 2021
 • I had a long injury mostly in my right shoulder. Came in touch with the Fysiofabriek and Tony could very well show me exactly where the problem came from. He helped me, not by slowing down (as that's not in me to do so), but to strengthen myself where needed to take on a better posture and slowly but efficient get me over my injury. Still it will be continuous work, but know I know how to do so in a way that fits my life style. Would well recommend these guys :)!

  thumb Desiree van Houwelingen
  september 5, 2020

  Erg blij met de zeer deskundige, resultaatgerichte en flexibele hulp van Freek van de Fysiofabriek. Ik liep al lang (ruim een jaar) met de klacht rond en meerdere specialisten geraadpleegd. Uiteindelijk bij Freek terecht gekomen, die mij onwijs goed geholpen heeft met een zeer resultaatgerichte aanpak en heldere communicatie over de behandeling en bijbehorende oefeningen. Als een methode niet aansloeg, schakelde hij direct over op een andere. Daarnaast ook erg relaxed in de omgang. Mijn klachten zijn fors afgenomen. Zeker een aanrader als je helaas fysieke klachten hebt!

  thumb Lennart Jansen
  september 5, 2021

  Ervaring met vier verschillende fysio's (voor verschillende klachten), allemaal erg kundig en professioneel. Ben van alle klachten af geholpen door de behandelingen!

  thumb Carolien van Houdt
  augustus 15, 2022
 • Mijn fysio is deskundig en is zichtbaar opzoek naar de juiste manier om mijn probleem aan te pakken. Het is fijn dat hij verschillende manieren probeert en het oefenschema thuis ook realistisch maakt.

  thumb Josephine Raaijmakers
  februari 5, 2022

  Maarten Pijls is meer dan Fysio. Hoe kun je sterker en beter uit behandeling komen dan voordat je geblesseerd raakte? Wat is je doel? Maarten is ook GMB-trainer (mobility, movement, yoga-turnen-achtig). En een trainer die van spelletjes houdt. Heerlijk.

  thumb Kenny van Lith
  september 5, 2019

  Maarten mat me passende oefeningen aan voor mijn chronische achilles blessure. Het actieve meedenken betreft frequentie en intensiteit, en het integreren van actuele wetenschappelijk onderbouwde aanpak vond ik erg fijn. Bedankt!

  thumb Jasmijn De Vries
  september 5, 2019

Afspraak maken?

Een afspraak voor fysiotherapie maak je gemakkelijk online. Klik op de knop hieronder en voer je gegevens in. Daarna kun je direct in onze agenda kijken en meteen een afspraak maken in onze locaties in Leiden en Utrecht.

MAAK EEN AFSPRAAK

Liever bellen?

Eerst even mondeling contact met een van onze fabrieksarbeiders? Dat kan! Bel ons op onderstaand nummer tijdens onze werktijden (doordeweeks tot ’s avonds 21:00).

BEL 030 209 99 66

Onze partners