je moest eens zweten

Save the date: 2 November 2019. Je moest eens zweten!

Op 2 november aanstaande pakken we groot uit met onze allereerste studenten sportdag. In samenwerking met onze studenten sportclubs Rugbyende Utrechtse Studenten, Schaatsvereninging Softijs, Handbalvereniging Beertje, Krachtsport vereniging Obelix en Boardsport vereniging Spin organiseren wij de enige echte Je Moest Eens Zweten dag! Hoe ziet de dag er uit? Nou ongeveer zoals onderstaande film van onze opening van onze locatie centrum Unscared Crossfit.

Je-moest-eens-(z)weten…

• met welke toffe studentensportverenigingen wij graag samenwerkenwat de andere studentensportverenigingen doen
• hoe hard jij kan gooien (Schrijf je dan in voor een van de clinics van HV beertje)
• hoe moeilijk het is om je op een skateboard te staan
• hoe sterk jezelf bent als jij technisch een goede deadlift kan uitvoeren
• wat de schaatsers doen, als ze niet op het ijs staan
• hoe het is om op z’n kop te staan
• RUS allemaal in petto heeft tijdens hun clinic, line up, scrums je komt van alles te weten
• hoe hard jij kan zweten bij de gezamenlijke afsluitende groepsworkout

Kortom, kom zweten voor het goede doel!

Fysiofabriek werk samen met veel verschillende studentensportverenigingen van Utrecht. Om elkaar beter te leren kennen organiseren we daarom een sportdag met allemaal leuke clinics. Een dag vol verschillende sportieve activiteiten die we met elkaar organiseren.

Leer nieuwe sporten, verenigingen en sportbuddies kennen. Als dat nog niet genoeg gezelligheid en sport is, we sluiten deze sportieve middag af in stijl met een gezamenlijke workout!

Alle winst die gemaakt met de kaartverkoop, wordt verdeeld onder de deelnemende studentensportverenigingen. Dus wil jij een dagje sporten, gezelligheid en daarmee ook nog eens de studentensportverenigingen helpen? Zorg dan dat je snel jouw kaartje bemachtigt.
Ben je lid van een van de deelnemende studentensport verenigingen dan ontvang je maar liefst 50% korting op jouw toegangskaartje.

 

Welke clinics worden er gegeven?

 

 

Studenten Schaatsvereniging Softijs

Softijs is een studenten sportvereniging voor de schaatsende, skeelerende, hardlopende en fietsende studenten. Opgericht voor iedereen die eens wil leren schaatsen, maar ook voor studenten met schaatservaring die zich willen meten met de Nederlandse studenten top. De clinic bestaat uit een landtraining gericht op het trainen van kracht en coördinatie van de beenspieren bij schaatsen.

 

Handbalvereniging Beertje

De HV Beertje clinic zal gaan over het oefenen van de gooi- en schiettechnieken bij handbal. Leer een sprongworp gooien op het goal, de basisregels en met kracht en techniek een doelpunt scoren. En je kan jouw gooisnelheid meten met onze eigen echte snelheidsmeter. Verbeter jij de topscore op onze lijst?

 

Studenten boardsportvereniging SPIN

SPIN is de boardsportvereniging van de Utrechtse Studenten. Surfen, skateboarden, snowboarden noem maar op. Tijdens de clinic op de Je-moest-eens-zweten sportdag zullen wij klaar staan met verschillende boards om de vaardigheden van boardsports met jou door te nemen.

Studenten Krachtsportvereniging OBELIX

SKVU Obelix is de Utrechtse krachtsportvereniging voor en door studenten. Wij organiseren lessen en evenementen voor Powerliften, Gewichtheffen, Calisthenics, Bodybuilding en Strongman. In deze clinic zullen wij ons focussen op het beoefenen van  een van de onderdelen binnen het powerliften: de Deadlift. Wij zullen uitleg geven over de theorie achter deze beweging en zullen ook samen met jou ermee gaan oefenen.

RUS (Rugbyende Utrechtse Studenten)

Ik rugby, jij ook? Wij zijn de Rugbyende Utrechtse Studenten, de enige vrouwen studenten rugby club in Nederland. Klein, groot, dik, dun, langzaam of snel? Rugby is voor iedereen dus kom try it out tijdens onze clinics op de Zweetdag!

Fysiofabriek

Ga met ons mee ondersteboven! Niemand minder dan Maarten neemt je mee in de wereld die handstand heet. Deze workshop leert jou om vrijstaand op je handen te staan of hoe je daar naartoe kan werken. Lees hier alvast meer over de handstand als je met een voorsprong wil beginnen.

 

Kokendheet zweetprogramma

13:30 uur Inloop
14:00 uur Welkom + warming up
14:15 -15:15 uur Clinic RONDE 1
15:45 -16:45 uur Clinic RONDE 2
17:15 -18:15 uur Clinic RONDE 3
18:30 uur AFSLUITENDE WORKOUT
19:00 uur Einde en de mogelijkheid om samen te eten (Toegangstickets is exclusief eten)
20:00 Escalatie (voor de diehards).

 

 

Wa kost da?

Een kaartje kost E25,00. Met dit kaartje kun je meedoen aan drie clinics en de gezamenlijke workout. De winst die tijdens het event gemaakt worden, vanuit ticket verkoop, wordt achteraf verdeeld onder de deelnemende verenigingen. Ben jij lid van een van de deelnemende vereniging dan krijg je met het doorgeven van je lidmaatschapsnummer en de kortingscode 50% korting op een kaartje. Vraag bij jouw vereniging de kortingscode op en bestel je ticket.

Meer lezen

Meer over onze samenwerkingspartners
Terug naar homepage