Klimfysio

Klimfysio in Leiden x Boulder Personal Trainer Marije

Sinds we in Leiden werken bij Boulderhal Kunststof klikte het vanaf dag 1 met Marije van Bouldering PT. Niet zo gek dus om een samenwerking te starten. Want wij kunnen wel wat tips gebruiken om beter en efficiënter te klimmen en Marije wilde graag weten of haar vingerkracht een limiterende factor is om harder te klimmen.

In deze vlog zie je hoe wij Marijes vingerkracht testen met de Tindeq en haar waardes vergelijken met onze database van boulderaars die we eerder testten.

Vervolgens geven we Marije drie uitdagende schouderoefeningen, die haar helpen om beter te kunnen afblokken. Daarna zijn Maarten en Alex aan de beurt om hun probleem oplossend vermogen bij het klimmen aan het werk te zetten met een creatieve oefening van Marije.

Enjoy!

Test je vingerkracht bij een klimfysio

Met sterke vingers blijf jij makkelijker hangen aan die crimpjes en loop je minder kans om geblesseerd te raken aan je vingers. Wil jij ook weten hoe het ervoor staat met jouw vingerkracht? Maak dan een afspraak bij klimfysio Maarten of Alex of kijk voor meer informatie op onze vingerkracht test pagina.

Personal Training

Heb jij geen blessure, maar wil je wel graag gebruik maken van onze expertise om jouw performance te verbeteren? Maak dat een afspraak bij ons voor personal training. In sessies van 60 of 30 minuten werk jij onder onze begeleiding hard naar jouw droomdoel.

Altijd al een muscle up willen leren? Of een paar kilo kwijt raken? Of gewoon wat nieuwe trainings inspiratie opdoen? Wij kunnen je helpen!

Stuur ons een mailtje om te kijken of we jou kunnen helpen. Onze duidelijk tarieven vind je hier.

Personal training Boulderen

Wil jij je techniek verbeteren om harder te Senden? Maak dan een afspraak bij Marije van Bouldering PT!

Meer lezen

Pijntje aan je vingers bij klimmen? Bekijk onze H-tape tutorial!

Oefeningen voor je klimvinger

No-Nonsense fysiotherapie in Leiden en in Utrecht