Fysiofabriek komt naar Utrecht-West!

Nu heb je als Utrechter helemaal geen excuus meer om niet naar Fysiofabriek te komen. Voor de hele stad zijn we nu wel heel dichtbij met onze samenwerking met Boulderhal Energiehaven! Met deze nieuwe locatie maken we de lijn Oost (zwembad de Krommerijn) – Centrum (Unscared Crossfit) en West compleet. 

Aanbod 

Naast no-nonsense (sport)fysiotherapie die jullie van ons gewend zijn, breiden we ons aanbod uit met small group training en personal training! Wil je werken aan je kracht, mobiliteit en coordinatie? Wil je een paar kilo kwijt raken? Dan ben je aan het juiste adres. Stuur een mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact op! Voor de boulderaars is er twee maal per week een gratis inloopspreekuur.

Boulderen

Onze nieuwe trainingslocatie bevindt zich dus binnen een boulderhal. Maar wat is boulderen nou eigenlijk? Floriaan Drewes, mede-eigenaar van Boulderhal Energiehaven: “In de afgelopen jaren is sportklimmen een mainstream sport geworden. Boulderen is het snelst groeiende onderdeel binnen de klimsport. Boulderen is laagdrempelig en heeft een sterk sociaal karakter. Je kunt meteen beginnen, geen gedoe met touwen en verplichte cursussen. De wanden zijn vier meter hoog met dikke valmatten eronder. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en behendigheid mee. Het is de perfecte manier om tijd door te brengen met vrienden en je hoofd tot rust te laten komen na een drukke studie- of werkdag. Boulderhal Energiehaven is een moderne indoor klimfaciliteit met uitgebreide trainingsfaciliteiten, een gezellige sfeer en een relaxte bar met goede koffie en lekkere biertjes.

boulderen

Heb je nog nooit geklommen? Kom langs en probeer het! Je hebt geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Er zijn genoeg makkelijke circuits om te ontdekken. Er zijn 11 circuits op kleur met in totaal 220 boulders. Elke week worden twee halve circuits vervangen om het interessant en uitdagend te houden. In een circuit kom je een groot scala aan hellingshoeken, bewegingen, grepen en modules tegen en krijg je een complete workout.”

Route Fysiofabriek Energiehaven

Bereikbaarheid

Boulderhal Energiehaven is perfect te bereiken. Zowel vanuit Utrecht Leidsche Rijn als Utrecht Centrum. Klik hier voor een routebeschrijving. Als fanatiek boulderaar gaat er voor mij (Tjeerd) met deze nieuwe locatie een droom in vervulling. Hoe fantastisch is het om in zo’n setting te mogen werken! Ik verwelkom je graag snel bij boulderhal Energiehaven.

[button target=”_self” hover_type=”default” link=”/maak-een-afspraak/” text=”Maak nu een afspraak bij Boulderhal Energiehaven”]