Wouter en Channah

Fysiofabriek breidt uit! (alweer)

 

We zijn weer helemaal op volle sterkte om jou zo snel mogelijk van je blessures af te helpen. Met ingang van dit najaar breidt ons team uit met Wouter de Vroome en Channah Brandsema.

Wouter de Vroome

Met de transfer van onze nieuwe voetbalfysio Wouter de Vroome hebben we goede zaken gedaan in de zomerstop. Van harte welkom Wouter! Naast zijn werk voor Sparta Rotterdam komt hij ons vanaf augustus versterken. Wouter is een kei in het behandelen van heup- knie- en enkelklachten. Wouter mag zelf ook graag tegen een bal trappen. Dat doet hij niet onverdienstelijk bij onze vrienden van Sporting 70. Je hoeft natuurlijk geen voetbalblessure te hebben om door Wouter behandeld te worden, ook bij andere sportblessures staat hij z’n mannetje. Je vind Wouter bij onze locatie Oost- Zwembad de Krommerijn.

Channah Brandsema 

Nog even en Tjeerd staat er niet meer alleen voor bij onze locatie West Boulderhal Energiehaven, want hij wordt vanaf september vergezeld door niemand minder dan sportfysio Channah Brandsema!

Channah moet vast sport betekenen in een taal ergens in de wereld, want sport zit in haar genen. Zo zat ze vroeger in het Nederlands Klimteam. Qua klimmen doet ze het tegenwoordig iets rustiger aan, maar ze klimt nog steeds rondjes om Tjeerd heen 😁. Tegenwoordig is ze gepassioneerd Triatleet en Crossfitter. Handig, omdat ze ook bij locatie Centrum Unscared Crossfit gaat werken. Channah weet onder andere enorm veel van hardlopen en het optimaliseren van de looptechniek. Ook kan ze jou helpen van die vervelende knopen af te komen met dry needling.

Ons team is top

Wat ons team van fysiotherapeuten zo goed maakt, is dat we naast onze kennis van blessures en het menselijk lichaam heel veel sportspecifieke kennis in huis hebben. Voetbal, waterpolo, dans, klimmen, triatlon, zomaar een paar sporten waar we bovengemiddelde kennis van hebben en daardoor jouw blessure net dat beetje gerichter kunnen behandelen.

[button target=”_self” hover_type=”default” link=”/maak-een-afspraak/” text=”Maak een afspraak”]