Weten waar je aan toe bent met onze kleurcodes

Mag ik wel of niet naar de praktijk toe komen? Moet ik een mondkapje dragen? We begrijpen dat je graag duidelijkheid wilt en daarom werken we vanaf nu met kleurcodes.

Elke kleurcode vertegenwoordigt een niveau. Geel is niveau 1, oranje 2 en rood is niveau 3. We hanteren deze niveaus voor intern gebruik (bv. vergaderen we live of via video met elkaar) maar ook voor jou als patiënt.

Jou op een verantwoorde manier van je klachten af helpen is onze grootste prioriteit. Hopelijk helpt dit schema om je duidelijkheid te verschaffen. Op het plaatje hieronder zie je de relevante info voor jou als patient. Wil je meer inzicht hoe wij achter de schermen en met elkaar omgaan om corona terug te dringen? Klik hier voor het pdf document.

Heb je een afspraak, maar ervaar je klachten die bij corona kunnen passen? Blijf thuis en laat je testen. Indien je je laat testen, kunnen we je afspraak omzetten in een video consult of je afspraak verplaatsen.

De huidige kleurcode is geel 🟢 (Geen beperkingen)

corona beleid

Code geel

Bij code geel dragen wij een mondkapje in de behandelkamer, maar niet in de gym. We schenken koffie en de veldrevalidatie gaat zonder beperkingen door, dus met fysiek contact onderling. Manuele verrichtingen zoals dry needling en manuele therapie voeren we uit, waarbij we erop letten dat niet langer dan 15 minuten binnen de 1,5 meter blijven. Naast fysieke afspraken bieden we ook video afspraken aan. Een uitstekend alternatief als je zelf verkoudheidsklachten hebt, maar wel aan je herstel wilt werken.

 

Code oranje

Bij code oranje dragen we altijd een mondkapje, dus ook in de gym. We vragen jou dit ook te doen. We schenken geen koffie meer. De veldrevalidatie gaat door, maar zonder fysiek contact onderling. We blijven manuele verrichtingen uitvoeren, uiteraard met gepaste maatregelen.

 

Code rood

Bij code rood zijn we nog steeds open als praktijk. Echter, alle niet medisch noodzakelijke behandelingen doen we via video afspraak. Medische noodzakelijke behandelingen vinden na overleg en strikte triage op de praktijk plaats. Een voorbeeld hiervan is de acute fase bij je revalidatie na je operatie.

 

Weet dat we er alles aan proberen te doen, om zowel het virus in te dammen, als jou te helpen bij je klachten. Maak hieronder een afspraak om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Maak een afspraak