Samenwerkingsparters: Samen staan we sterk

 

Onze drie locaties voor fysiotherapie in Utrecht

Jou beter dan ooit maken doen we niet alleen. Zonder samenwerkingspartners stonden we er maar alleen voor. En zonder dak boven ons hoofd zouden we al helemaal nergens zijn. Supertrots zijn we dan ook dat onze eerste Fysiofabriek vestiging zich bevindt in een van de mooiste fitnesscentra van Utrecht, Feeling Fit. Zeker een bezoekje waard als je houdt van een sportomgeving met deskundige trainers, top apparatuur en een gezellige sfeer (lees, geen opgepompte anabolen dudes en dudettes).

 

Onderdak 2, midden in hartje centrum Utrecht: bij onze homeys van Unscared Fitness. Wat een energie, wat een vibe! Hou je van veelzijdig sporten? Een community van likeminded people? Look no further! Kom eens een kijkje nemen, maar wees snel, ze hebben regelmatig een ledenstop vanwege de overmatige interesse.

 

Ons nieuwste onderdak in Utrecht-West en wat voor een. Boulderhal Energiehaven. Boulderen, een van de leukste sporten die er is, need we say more? Jazeker, een uitgebreide selectie van speciaalbieren en een terras aan het water zorg er voor dat je na het boulderen helemaal niet meer naar huis wilt.

 

 

Sportclubs waar we mee samenwerken in Utrecht

Als sportminded praktijk voor fysiotherapie zijn we trots op de samenwerkingen die we in ons korte bestaan hebben opgebouwd. In geheel willekeurige volgorde:

 

 

Medisch specialisten in Utrecht

Wij hebben korte lijntjes met verschillende medische specialisten, denk bijvoorbeeld aan orthopeden en sportartsen. In sommige gevallen kan het zijn dat we jouw blessure/probleem met andere disciplines willen bespreken. Met deze contacten kunnen wij overleggen en kan jij evt ook snel terecht voor verder onderzoek. Ook blijven wij up-to-date door regelmatig kennis met elkaar uit te wisselen.

 

Annatommie MC

Fysiofabriek werkt samen met annatommiemc. De medisch specialisten van Annatommiemc hebben een voornaam. Marwan, Oetze, Yasmin, Maurice, en Frank staan voor een persoonlijke benadering, iets waar wij ons vertrouwd bij voelen.

Marwan en Maurice zijn de kniespecialisten, Oetze de schouderspecialist, Yasmin richt zich op voet/enkelklachten en Frank is de sportarts. Je kan vaak snel terecht, waardoor je intake en eventuele MRI, röntgen of echo snel geregeld zijn.  We hebben laagdrempelig contact, zodat we jouw klachten, diagnose en behandelopties goed kunnen bespreken. Dit maakt jouw zorg beter en efficiënter.

 

Antonius sport en orthopedie

Een plek waar sporters graag komen. Hun ervaren specialisten staan garant voor deskundige hulp en een weloverwogen behandelplan. Wij hebben intensief contact met Jacco Zijl, Ronald Wessel en Gie Auw Yang. Jacco is specialist op het gebied van sportletsels en kniechirurgie. Denk daarbij aan een voorste kuisband reconstructie. Gie richt zich onder andere op sporttraumatologie en kinderorthopedie. Ronald is een zeer ervaren schouderspecialist. Samen met jou en ons als betrokken fysiotherapeuten, kijken ze wat nodig en mogelijk is om jou weer terug te laten keren op gewenst sportniveau.

 

Sportarts Kasper Janssen

Kasper Janssen is een fijne sportarts om mee te sparren. Kasper is gespecialiseerd in optimalisatie van slaap en herstel. Dit zorgt voor betere prestaties in sport, maar ook op het werk. Wij werken samen met Kasper op het gebied van herstel. Bijvoorbeeld bij het terugkomen op gewenst sportniveau na overtraining, een burn-out of Covid. Lees hier verder voor meer info over herstel na Covid. Meer info over wat hij voor jou kan betekenen vind je op desportarts.nl.