Samenwerkingsparters: Samen staan we sterk

 

Onze drie locaties voor fysiotherapie in Utrecht

Jou beter dan ooit maken doen we niet alleen. Zonder samenwerkingspartners stonden we er maar alleen voor. En zonder dak boven ons hoofd zouden we al helemaal nergens zijn. Supertrots zijn we dan ook dat onze eerste Fysiofabriek vestiging zich bevindt in een van de mooiste fitnesscentra van Utrecht, Feeling Fit. Zeker een bezoekje waard als je houdt van een sportomgeving met deskundige trainers, top apparatuur en een gezellige sfeer (lees, geen opgepompte anabolen dudes en dudettes).

 

Onderdak 2, midden in hartje centrum Utrecht: bij onze homeys van Unscared Crossfit. Wat een energie, wat een vibe! Hou je van veelzijdig sporten? Een community van likeminded people? Look no further! Kom eens een kijkje nemen, maar wees snel, ze hebben regelmatig een ledenstop vanwege de overmatige interesse.

 

Ons nieuwste onderdak in Utrecht-West en wat voor een. Boulderhal Energiehaven. Boulderen, een van de leukste sporten die er is, need we say more? Jazeker, een uitgebreide selectie van speciaalbieren en een terras aan het water zorg er voor dat je na het boulderen helemaal niet meer naar huis wilt.

 

 

Sportclubs waar we mee samenwerken in Utrecht

Als sportminded praktijk voor fysiotherapie zijn we trots op de samenwerkingen die we in ons korte bestaan hebben opgebouwd. In geheel willekeurige volgorde:

 

 

DE Sportarts Kasper Janssen

Wanneer wij aanvullende diagnostiek nodig hebben, of een frisse blik, dan is Kasper Janssen een hele fijne sportarts om laagdrempelig mee te sparren. Kasper is verder gespecialiseerd in optimalisatie van slaap en herstel voor betere prestaties in sport, maar ook op het werk. Lees meer over wat Kasper voor jou kan betekenen op desportarts.nl.

 

Ook in dit illustere rijtje komen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerking. Benieuwd wat Fysiofabriek voor jouw organisatie of sportclub kan betekenen? Stuur ons een mailtje!