Sportbegeleiding. Wij dragen bij aan de topprestatie van jouw team.

• Sportbegeleiding zit in ons bloed. Wij begeleiden sportteams, nationaal en internationaal

• We werken graag samen met jouw sportvereniging

Begeleiden sportteams

Sport zit in ons DNA bij Fysiofabriek. Bijdragen aan een topprestatie is wat we doen. We gaan regelmatig mee met sportteams, zowel in binnen als buitenland.

TeamNL Talent Teams

Als High performance partner van TeamNL begeleiden we de langebaanschaatsers van midden Nederland en de shorttrackers van midden en oost Nederland. Daarnaast zijn we medeverantwoordelijk voor het opzetten van het beleid van de medische tak van de talent teams KNSB Nederland. Ook zijn we Voor TeamNL aanwezig op grote toernooien zoals de jeugd Olympische spelen.

 

Snowboard TeamNL

Begeleiden van de snowboard atleten bij World Cups en trainingsstages over de hele wereld.

 

 

sportbegeleiding
Foto: Carolien Visser

Blessurepreventie

Dichter bij huis zijn wij verbonden aan een breed pallet van sportteams uit Utrecht. Voor deze teams verzorgen wij inloopspreekuren en clinics en staan we klaar voor de individuele sporters bij blessures.

Tiglon Series Unscared Crossfit

CrossFit en krachtsporten

“Constantly varied functional movements performed at high intensity”, oftewel Crossfit. Bij Fysiofabriek houden we van Crossfit. Zoveel zelfs dat onze locatie centrum gevestigd is binnen misschien wel de beste CrossFit box van Nederland, Unscared.Fitness. Wij bewonderen de Crossfit atleten om hun doorzettingsvermogen en arbeidsethos. Juist als ze met blessures bij ons komen, laten ze zien dat ze serieus omgaan met hun lichaam en alles willen doen om zo snel mogelijk weer terug op hun niveau te komen (lees, patiënten die daadwerkelijk hun oefeningen doen ;).

De atleten van Studentenkrachtsportvereniging Obelix hebben Fysiofabriek inmiddels ook gevonden. Freek houdt ze gezond met onder andere zijn dry needling skills.

Rus-Rugbyende Utrechtse Studenten

Studentensport

Ook als sportende student ben je bij Fysiofabriek aan het juiste adres. Schouder uit de kom met rugby? Knie overbelast met gewichtheffen? Scheve schaats? (yes you Softijs). Wij helpen je zo snel mogelijk weer op de been met onze no-nonsense aanpak. Wij dragen de studentensport een warm hart toe als hoofdsponsor van de Dames 1 van RUS-Rugbyende Studenten Utrecht.