Sportbegeleiding

In het kort

• Wij begeleiden sporteams, nationaal en internationaal

• We werken graag samen met jouw sportvereniging

Begeleiden sportteams

Sport zit in ons DNA bij Fysiofabriek. Bijdragen aan een topprestatie is wat we doen. We gaan regelmatig mee met sportteams, zowel in binnen als buitenland. Zo verzorgt Eelco de begeleiding van de schaatsers van Team Plantina en is hij mee geweest naar de Olympische Spelen in Sotchii. Tjeerd gaat regelmatig mee met de Paralympische skiërs en snowboarders. Manon en Freek gaan mee naar toernooien met de waterpoloërs van Utrechts’ trots UZSC.

 

ParaskiNL met Tjeerd Venstra van Fysiofabriek in Canada.

Blessurepreventie

Dichter bij huis zijn wij verbonden aan een breed pallet van sportteams uit Utrecht. Voor deze teams verzorgen wij inloopspreekuren en clinics en staan we klaar voor de individuele sporters bij blessures. Zo is Manon elke week te vinden bij de Dames van voetbalclub Sporting 70 en leert Maarten basketballers en volleyballers om niet door hun enkel te gaan.

 

Tiglon Series Unscared Crossfit

Crossfit en krachtsporten

“Constantly varied functional movements performed at high intensity”, oftewel Crossfit. Bij Fysiofabriek houden we van Crossfit. Zoveel zelfs dat onze locatie centrum gevestigd is binnen de beste Crossfit box van Nederland, Unscared Crossfit. Wij bewonderen de Crossfit atleten om hun doorzettingsvermogen en arbeidsethos. Juist als ze met blessures bij ons komen, laten ze zien dat ze serieus omgaan met hun lichaam en alles willen doen om zo snel mogelijk weer terug op hun niveau te komen (lees, patiënten die daadwerkelijk hun oefeningen doen ;).

De gewichtheffers van MLAB en Studentenkrachtsportvereniging Obelix hebben Fysiofabriek inmiddels ook gevonden. Freek houdt ze gezond met onder andere zijn dry needling skills.

Rus-Rugbyende Utrechtse Studenten

Studentensport

Ook als sportende student ben je bij Fysiofabriek aan het juiste adres. Schouder uit de kom met rugby? Knie overbelast met gewichtheffen? Scheve schaats? (yes you Softijs). Wij helpen je zo snel mogelijk weer op de been met onze no-nonsense aanpak. Wij dragen de studentensport een warm hart toe als hoofdsponsor van de Dames 1 van RUS-Rugbyende Studenten Utrecht.