vacature fysiotherapeut

Vacature fysiotherapeut Utrecht

Voor onze locatie Centrum UnScared Fitness zijn wij op zoek naar een Master Manueeltherapeut of Sportfysiotherapeut voor 32 tot 36 uur per week.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een sportieve praktijk met een jong team en hechten waarde aan onze no-nonsense aanpak. Met een persoonlijke benadering en een stimulerende sportomgeving helpen wij onze patiënten op een leuke manier terug naar hun oude sportniveau. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Kijk op onze instagram @fysiofabriek.

Wie ben jij?

Je hebt een no-nonsense mentaliteit. Bij patiënten kijk je vooral wat ze wel kunnen in plaats van ze allerlei dysfuncties aan te praten. Zelfredzaamheid van je patiënten is je streven. Jezelf overbodig maken is het hoogste doel.

Evidence based is je middle name. Je bent op te hoogte van het laatste onderzoek op het gebied van postoperatieve rehab, Strength & Conditioning en pijnwetenschap. Zaken als dry needling en manuele therapie (waar minder evidentie voor is) weet je op waarde te schatten en maakt dit voor de patiënt niet mooier dan het is. Je blijft doorleren door regelmatig cursussen te volgen en literatuur te lezen.

Je bent een mensen mens en gaat graag de samenwerking aan met sportclubs en coaches. Bij voorkeur heb je al een groot netwerk in Utrecht en tegen een WODje draaien zeg je zeker geen nee.

Als moderne data driven therapeut streef je ernaar jezelf en de praktijk continu te verbeteren. Je vindt het leuk om je kennis te delen met blogposts op onze website en onze social media.

fysio Leidsche rijn

Jij hebt: 

  • Master manuele therapie of sportfysiotherapie (bijna) afgerond EN hebt uitgebreide ervaring met sporters
  • Affiniteit met CrossFit
  • Je bent 32 tot 36 uur beschikbaar uur per week beschikbaar

Wat bieden wij?

  • Een jong, enthousiast en sportief team om in samen te werken
  • We hechten waarde aan ons team en streven naar hoog werkplezier
  • Een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden
  • Jaarlijks budget voor studie en ontwikkeling
  • Gratis WODS bij een van de beste boxen van Nederland
  • Goede koffie 😉

Benieuwd geworden?

Stuur voor 4 februari jouw mail met motivatie en CV naar Eelco@fysiofabriek.nl.

Lees meer over Fysiofabriek.
Ons team.