Summer strength & conditioning

In het kort

Kom deze zomer ook trainen bij ons en

  • word sterker
  • explosiever
  • verminder de kans op blessures
Fysiotherapie Utrecht

INTRODUCTIE

Zit de competitie met je sportteam er weer op? Je kan natuurlijk de hele zomer op het strand liggen, maar zou het niet fijn zijn om lekker door te sporten? De zomerstop is de ideale periode om jezelf goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het opbouwen van je kracht en conditie is zeer belangrijk om fysiek vooruit te gaan te gaan en beter te presteren op het veld!

Na twee succesvolle edities en veel vraag start Fysiofabriek deze zomer weer met Summer Strength & Conditioning! In groepsverband gaan we tien weken lang, twee keer per week aan de slag. Met als doel het verbeteren van je kracht, mobiliteit, explosiviteit en sprongkracht zodat je top kunt presteren in het nieuwe seizoen.

 

Voor wie?

De Summer Strength & Conditioning is er voor iedereen die tijdens de zomer onder deskundige begeleiding stappen wil maken. Sneller sprinten? Hoger springen? Minder blessures? We hear you! Basketballers, volleyballers, rugbyers, voetballers. Kom met je team, of meld je individueel aan.

Data

Van 19 juni tot en met 24 augustus

Dinsdag en vrijdag van 21:00-22:00

Locatie dinsdag CrossFit Castellum
Locatie vrijdag Unscared CrossFit

 

CrossFit Castellum
Molensteyn 5-6
3454 PT Utrecht

 

Unscared CrossFit
2e Daalsedijk 4b
3551 EJ Utrecht

Inschrijven en kosten Summer Strength & Conditioning

€175,- all in, oftewel €8,75 per training. Maximaal 20 personen. De inschrijvingen gaan hard, wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen. Hier wil je bij zijn! Stuur een mail en je ontvangt van ons verdere info met betrekking tot betaling.