In het kort

Kom deze zomer ook trainen bij ons en

  • word sterker
  • explosiever
  • verminder de kans op blessures

INTRODUCTIE

Zit de competitie met je sportteam er weer op? Je kan natuurlijk de hele zomer op het strand liggen, maar zou het niet fijn zijn om lekker door te sporten? De zomerstop is de ideale periode om jezelf goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het opbouwen van je kracht en conditie is zeer belangrijk om fysiek vooruit te gaan te gaan en beter te presteren op het veld!

Na vier succesvolle edities  start Fysiofabriek deze zomer weer met een nieuwe editie van de zomertraining! In groepsverband gaan we negen weken lang aan de slag. Met als doel het verbeteren van je kracht, mobiliteit, explosiviteit en sprongkracht zodat jij top kunt presteren in het nieuwe seizoen.

De trainingen worden gegeven door Maarten.

 

Voor wie?

De Summer Strength & Conditioning is er voor iedereen die tijdens de zomer onder deskundige begeleiding stappen wil maken. Sneller sprinten? Hoger springen? Minder blessures? We hear you! Basketballers, volleyballers, rugbyers, voetballers. Kom met je team, of meld je individueel aan.

Data

Elke vrijdag van 28 juni tot en met 23 augustus

21:00-22:00

Locatie Utrecht centrum Unscared CrossFit

Inschrijven en kosten zomertraining

Voor deze negen trainingen betaal je €112,50. Klik hieronder om je inschrijving en betaling te voltooien.

[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Nu inschrijven” link=”https://www.eventgoose.com/newsales/multishop/webshop/9414994662b0fee26a905008bc8bacfd/?queuepasscode=FttiT8ZH1j2IP5OP” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” background_color=”#57b99d” hover_background_color=”#408c76″ border_color=”#57b99d” hover_border_color=”#408c76″ margin=”0px 20px 0px 0px”]