Leer beter hardlopen met een loopanalyse

✓ Jouw ideale loopstijl
✓ Loop sneller en efficiënter
✓ Verminder blessures

Beter hardlopen begint hier

Ontdek jouw optimale loopstijl met onze hardloop analyse

“Hoezo beter hardlopen? Ik trek m’n schoenen aan, deur achter me dicht, AirPods in, spotify playlistje aan, let’s gooo”.

Maar wat als je nou eindelijk eens van dat vervelende pijntje af wil? Of toch nog eens onder dat stokoude pr wilt duiken?

In de laagdrempeligheid van hardlopen kan een valkuil schuilen. Iedereen kan er aan beginnen. Maar hoe weet jij of je verstandig bezig bent met je nieuwe hardloophobby? Of misschien ben je wel een ervaren loper en kom je maar niet over dat hardnekkige plateau heen? Of begint je knie telkens te zeuren na x kilometer? Heb je wel eens nagedacht over een verstandige trainingsopbouw om zowel je prestatie te bevorderen als pijntjes te voorkomen?

Beter hardlopen = betere performance en minder blessures

Beter hardlopen is voor iedereen verschillend

Er wordt veel geschreven over DE ideale looptechniek. Moet je nou op je voorvoet of hak landen? Wat doe ik met m’n armen? Kleine of grote passen? Voor elke loper is dit heel verschillend en is afhankelijk van vele factoren zoals je loopervaring, doelstelling, spierkracht, conditie en lichaamsbouw. Wij kunnen jou helpen om sneller, efficiënter en met minder blessures te kunnen hardlopen.

Hardloopanalyse bij Fysiofabriek

Tijdens een grondige hardloopanalyse filmen we je looptechniek en met onze getrainde ogen analyseren wij jouw hardlooptechniek tot in het kleinste detail. We kijken naar duidelijke verbeterpunten, die je moet aanpassen om beter te kunnen hardlopen. En we vertellen je de dingen die minder belangrijk zijn (waar je misschien zelf van dacht dat ze belangrijk waren).

Indien gewenst kunnen we op basis van jouw doelen een trainingsschema op maat maken. Dit schema bespreken we in een vervolgsessie.

 

No-nonsense hardlopen. Dit zijn de opties:

Een afspraak voor een loopanalyse maak je bij Chantal of Eline. Tijdens de loopanalyse bespreek je je wensen voor het al of niet maken van een schema en/of het plannen vervolg sessies. Haal ook het beste uit je looptraining!

Hardloop analyse: €102,-

Loopschema op maat 3 maanden + doornemen schema:  €135,-

Vervolg sessie 60 min: €90,-

Vervolg sessie 30 min: €45,-

Heb je nog vragen?

Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Je naam (verplicht)

  email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Onze hardloop specialisten

  Eline is naast sportfysiotherapeut fanatiek triatleet en weet daarom als geen ander hoe belangrijk een efficiënte looptechniek is.

  Beter hardlopen

  Chantal is sportfysiotherapeut en manueeltherapeut. Naast fabrieksarbeider is ze Paramedisch Hoofdexpert KNSB Talent Teams en gaat ze regelmatig mij als fysio met TeamNL.

  Chantal Jansen

  Waarom Fysiofabriek?

  Bij Fysiofabriek geloven we niet in one size fits all, maar in maatwerk. Persoonlijke aandacht in een fijne inspirerende setting. Wij begrijpen jouw sport en hebben de expertise in huis om het maximale uit jouw capaciteiten te halen.

  Meer lezen

  Olifant, fietser of catwalk model. Welk type hardloper ben jij? 

  Bikefitting. Haal het maximale uit je racefiets of mountainbike.

  Personal training. Wat is jouw doel in 2023? Met onze expertise kom jij er wel!