Verwijzen naar Fysiofabriek

De juiste zorg op de juiste plaats. Daar maken we ons bij Fysiofabriek sterk voor. Actieve patiënten die weer vol vertrouwen het maximale uit hun lichaam willen kunnen halen zijn bij ons aan het juiste adres.

 

Met onze No-Nonsense aanpak bieden wij:

  • Actief revalidatie traject met een duidelijke kop en een start
  • Toegesneden op de hulpvraag van de patient
  • Duidelijke to the point rapportages over de voortgang
  • Laagdrempelige communicatie via Siillo en Mail

 

Ons hechte team heeft alle expertise in huis om de revalidatie van jouw patient tot een succes te maken. 

 

Onze core business is sportfysiotherapie. Indien er gedurende het traject sprake is van herstelbelemmerende functiestoornissen, dan bieden onze vier manueeltherapeuten uitkomst.

 

Super Sport Specifiek

Niet elke praktijk kan putten uit zo’n diverse ervaring van unieke sporten, maar wij wel! Een kleine greep uit onze – niet alledaagse – expertise: CrossFit, boulderen en klimmen, Paalsport, Dans, Skien, snowboarden, schaatsen.

Deze ervaring gaat een stuk verder dan ‘de therapeut doet het ook’. Het betekent een grondige kennis van de prevalentie van meestvoorkomende blessures, en up to date kennis van de behandeling hiervan.

 

Post ok revalidatie

Je patient is bij ons in goede handen. Ook na een voorste kruisband reconstructie, meniscopexie of meniscectomie, schouder operaties zoals slap en/of cuff repair, laterjet etc. We werken volgens een duidelijk protocol en sturen altijd een rapportage per mail van de voortgang.

 

3 inspirerende locaties in Utrecht

Onze praktijken zijn voorzien van alle denkbare middelen op het gebied van revalidatie. Daarnaast zijn het ook nog eens hele fijne plekken om te komen revalideren, wel zo prettig wanneer je een lang traject in gaat. 

We zijn gevestigd in Utrecht Oost binnen zwembad de Krommerijn, in Utrecht Centrum bij Unscared Fitness en in Utrecht West bij Boulderhal Energiehaven.