Personal training bij Fysiofabriek in Utrecht. Behaal je doelen onder begeleiding van een fysio.

Personal Training bij Fysiofabriek? Ja natuurlijk! Ontdek de mogelijkheden bij onze trainingslocatie Utrecht-West Boulderhal EnergiehavenWord sterker, strakker en fitter. Allemaal onder deskundige begeleiding.

Introductie

Geen blessure, maar wil je toch gebruik maken van onze expertise? Dat kan! Kom trainen in de Fabriek. Of eigenlijk, de Energiehaven. In de mooiste Boulderhal van Nederland geven wij 1 op 1 trainingen, groepstrainingen en workshops. Wil jij:

 

• Sterker worden;

• Mobieler worden;

• Je wintervachtje kwijt raken èn blessures voorkomen?

 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

training

Personal Training

Trainen moet leuk zijn. “When sh*t is fun, sh*t gets done!” En trainen moet effectief zijn. Gelukkig hoeft leuk en effectief elkaar niet uit te sluiten. Bij Fysiofabriek maken we bij onze personal training gebruik van ringen, paralletes, kettlebells, barbells, slacklines en niet geheel onbelangrijk, je eigen lichaamsgewicht. In sessies van een uur leer je hoe je sterker, soepeler, stabieler wordt en voorkom je blessures.

 

Waarom trainen bij ons als fysio? Niet elke fysiotherapeut heeft verstand van training. Gelukkig zijn onze fabrieksarbeiders niet zomaar elke fysio;) We hebben allemaal een gedegen achtergrond in trainingsleer op het gebied van krachttraining en mobiliteitstraining. Dat niet alleen, we practice what we preach! En mocht je om wat voor reden dan ook toch een blessure hebben, dan is het snel schakelen en zetten we onze fysio pet om om jou weer zo snel mogelijk te helpen herstellen.

 

• Personal Training 60 minuten 1 op 1 of 1 op 2

• Prijs per sessie 80,00

Stuur ons een mailtje om je aan te melden.