Personal Training in
Utrecht West en Utrecht Centrum

Verbeter je performance op een verantwoorde manier.

Personal Training in Utrecht bij een fysio? Ja natuurlijk! Wij hebben de specifieke expertise in huis om jou te begeleiden naar je droomdoel EN je te behoeden voor blessures.

Vind jij het lastig om gemotiveerd te blijven en haal je met trainen eigenlijk nooit je doel? Je bent zeker niet de enige.

Ben jij op zoek naar:

• Een personal trainer die je helpt om jouw droomdoel te behalen EN je behoedt voor blessures?
• Blijvende performance verbetering met een trainingsplan dat is gebaseerd op wetenschap?

 

Betere performance, minder blessures

Wij hebben de expertise in huis om jouw performance te verbeteren en ervoor te zorgen dat al jouw trainingen veilig en effectief zijn. Naast onze kennis van blessures weten onze sportfysio´s namelijk ook hoe je zo goed mogelijk naar een sportdoel toe kunt trainen.

Zonder knikkende knieën op de piste? Toe trainen naar de Mud Masters? Meedoen aan je eerste CrossFit competitie? Of weer beach ready worden na 2 jaar lockdown? Wat je doel ook is, we got your back!

personal training utrecht-2

Waarom personal training bij ons als fysio?  Niet elke personal trainer heeft verstand van blessures en niet elke fysiotherapeut heeft verstand van training. Maar wij wel!

We dragen al jaren ons steentje bij om Utrecht fitter en gezonder te maken. Ook hebben we een gedegen achtergrond in trainingsleer op het gebied van kracht-, mobiliteits- en duurtraining. Bovendien, we practice what we preach!

En mocht je toch een blessure hebben, dan is het snel schakelen en zetten wij onze fysio pet op om jou weer zo snel mogelijk te helpen herstellen.

Onze performance Trainers

Fysiotherapeut

Fysiotherapeut

Zo gaat Personal Training bij ons

Stap 1: Telefonisch contact. Je neemt contact met ons op via het contactformulier. Wij bellen je terug om je wensen en doelen af te stemmen. Daarna koppelen we je aan de Performance Trainer die het beste bij jouw droomdoel past.

Stap 2: de intake. We concretiseren je doelen en doen een beginmeting om een goede indruk te krijgen van je capaciteiten. Daarna gaan we aan de slag met je trainingsschema. Dit schema maken we volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, compleet met micro- meso- en macroperiodisering. Je gloednieuwe schema nemen we vervolgens tot in de puntjes met je door. Ook bespreken we hoe vaak we elkaar zien, ga je voor complete ontzorging en kom je elke week 1 op 1 trainen of ga je voor een periodieke check up? Alles is mogelijk!

Stap 3: trainen! Met je awesome schema ga je aan de slag. Onder ons toeziend oog of helemaal zelf, de keuze is aan jou. Je werkt hard aan je zwakke punten en merkt een toename in je performance. Daarbij kom je ’s ochtends een stuk frisser uit je bed dan voorheen. Aan de hand van een nieuwe meting evalueren we je voortgang en maken aanpassingen aan je schema.

Duidelijke tarieven

Geen inschrijfkosten, geen verborgen fees. Duidelijker kunnen onze tarieven niet:

P30: 30 minuten personal training €45

P60: 60 minuten personal training €90

De eerste keer Personal Training is altijd een P60. Daarna heb je de keuze om korte of lange sessies in te boeken.

We nemen weer cliënten aan!

Ben je geïnteresseerd? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat voor jou de best passende begeleiding is.

    Je naam*

    email*

    Telefoonnummer*

    Jouw bericht