FYSIOTHERAPIE LEIDEN

Duurzaam van je klachten af in een fijne, ongedwongen setting

✓ Sfeervolle locatie in Boulderhal Kunststof
✓ Sportfysio, Herstel na operatie & Dry Needling
✓ Ruim 300 ★★★★★ reviews

Maak een afspraak

No-Nonsense fysiotherapie in Leiden

Hier begint je weg naar duurzaam herstel

Zoek jij een (sport)fysiotherapeut in Leiden die jou duurzaam van je klachten af kan helpen? Wij begrijpen dat niets vervelender is dan stilzitten vanwege pijn of blessures. Ons team van vakidioten staat voor je klaar, wat je blessure of sport ook is. Topsporter of derde helft topper, wij weten wat er nodig is om je terug te brengen op jouw gedroomde niveau.

In onze volledig ingerichte locatie in Boulderhal Kunststof vind je een ongedwongen sfeer om in een prettige setting aan je herstel te werken. Een verwijzing van de huisarts heb je niet nodig. We hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten voor 2023.

Maak kennis met ons team

Onze fabrieksarbeiders staan voor je klaar. Sportfysiotherapie én manuele therapie behoren tot ons specialisme. Daarnaast is een groot deel van ons team geschoold in Dry Needling.

Fysiotherapie Leiden, hier vind je ons

Bij onze locatie voor fysiotherapie in Leiden voel je je meteen thuis. Een blessure hebben is al vervelend genoeg. Daarom vinden wij de setting waarin jij aan je herstel werkt heel belangrijk. Het mag wat ons betreft allemaal wat minder steriel en medisch overkomen. Daarbij is onze locatie volledig toegerust om jou optimaal van je klachten af te helpen. 

We zijn goed bereikbaar per fiets en auto en parkeren doe je gratis voor de deur.

Hier zijn we goed in

Wij geloven er sterk in dat specialiseren leidt tot betere zorg. Daarom richten wij ons puur op sporters die een sterke wil hebben om weer het maximale uit hun lichaam te halen.

Rugpijn

Kom ik ooit nog van die vervelende rugpijn af? Als het aan ons ligt wel! Stop met zoeken naar de zoveelste magic fix en begin met je herstel. Een one size fits all bestaat niet, maar maatwerk toegerust op jouw unieke situatie wel.

schouderpijn

Nek- en schouderpijn

Of de oorzaak van je schouderklachten ligt aan een kracht tekort, een gebrek aan mobiliteit, of juist teveel daarvan, wij gaan met je aan de slag om jouw schouder klaar te maken voor jouw sport. Bij nekklachten kan dry needling uitkomst bieden voor snelle pijnverlichting.

fysiotherapie Utrecht

Herstel na je operatie

En voorste kruisband rehab in het bijzonder. Wij hebben de expertise in huis om jouw traject een succes te maken. Het enige dat jij hoeft te doen is keihard werken.

Sidestep lunge

Knieklachten

Ook als je niet aan je knie bent geopereerd, ben je bij ons aan het juiste adres. Jumpers knee, knieschijf klachten, meniscus- en bandletsel.

fysiotherapie leiden

Klimblessures

De klimsport vereist een expertise die je niet bij iedere andere fysio ziet. Door onze jarenlange ervaring met klimmers kunnen wij je goed helpen bij tal van klimblessures zoals ringbandjes- en pees irritaties van vingers, polsen, ellebogen en schouders. Weten hoe sterk jouw vingers zijn? Laat ze testen!

fysiotherapie leiden

Corona herstel

Blijf je klachten houden lang nadat je een corona infectie hebt doorgemaakt? Laat ons je helpen je energie weer terug te krijgen.

Klaar om te beginnen?

Start je herstel vandaag en maak een afspraak. Meteen zien wie wanneer plek heeft en in 2 minuten geregeld. Toch liever bellen? Bel 071 23 40 500

Maak nu een afspraak

Contact

Kom je er niet uit? Stel hieronder je vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Je naam*

    email*

    Telefoonnummer*

    Jouw bericht

    Tips & tricks bij blessures