Nr. 1 in Maatwerk voor
Fysiotherapie Leiden

Maak een afspraak
Lees verder

Onze diensten

image

Sportfysiotherapie

Wij geloven we dat iedereen het verdient om behandeld te worden als een atleet. Als jij maar wil bewegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ruime ervaring in de topsport helpt jou om optimaal te herstellen.

image

Dry needling

Snelle pijnverlichting door een flinterdun naaldje in de spier te stoppen. Hierna werken we met gerichte training om de oorzaak van je klachten weg te nemen.

image

Herstel na je operatie

Van je krukken weer terug op het speelveld. Wij hebben de knowhow in huis om jou weer naar hartelust te laten sporten. Nu ook fysiotherapie in Leiden. Voorste kruisband of schouder operatie, wij helpen je.

fysiotherapie Utrecht

Corona herstel

Met gerichte conditie- en krachttraining werk je aan je herstel na corona. Hierdoor herstel je weer sneller na inspanning en sta je niet meer te hijgen bovenaan de trap.

Onze partners

Fysiotherapie Leiden

Bij Fysiofabriek doen we niets liever dan jou zo snel weer in beweging krijgen. Met een team van vakidioten staan we voor je klaar. Jong of oud, topsporter of derde helft topper, bij een blessure ben je bij ons aan het juiste adres! Hoewel de naam je misschien aan lopende bandwerk doet denken is niks minder waar. Iedere mens is uniek en iedere klacht is uniek. Daarom verdient jouw blessure een aanpak op maat.

Nu ook no-nonsense fysiotherapie in Leiden! Je vindt ons binnen Boulderhal Kunststof.

LEES MEER OVER ONS TEAM

Google reviews

 • Erg goed geholpen met passende oefeningen, zodat ik snel het normale sporten weer op kon pakken. Super dat de fysiofabriek erop gericht is om je zo snel mogelijk weer wedstrijd-ready te maken.

  thumb Roos Snoek
  november 5, 2021

  Tjeerd really helped me with focussed excercises and advice! Recommended!

  thumb Theodoros Theodoridis
  december 5, 2021

  Kon snel op een van de locaties terecht. deskundig geholpen.

  thumb Karin Juffermans
  november 5, 2021
 • Knowledgeable, friendly and engaged people, tailored treatments. Needed only 3 appointments to get rid of my shoulder injury (do your 'homework' exercises!). Can recommend Rick.

  thumb Sjoerd Geukers
  september 5, 2021

  Na vijf jaar (!) met knieklachten te hebben rondgelopen, heeft fysiofabriek mij in een korte tijd (door middel van de juiste diagnostiek en goede oefeningen) van deze klacht afgeholpen. Zeer professionele mensen met passie voor het werk. Zeker een aanrader, wacht niet langer en bel!

  thumb Brigit Morre
  september 5, 2019

  Uitstekende ervaring met fysiotherapeut Tjeerd van de fysiofabriek bij de behandeling van mijn langdurige schouderblessure. Middels nauwkeurig onderzoek en op maat gemaakte trainingen is de blessure snel verholpen en het doel bereikt. Boven mijn verwachtingen.

  thumb Koos Koole
  mei 5, 2022
 • Ik ben bij Fysiofabriek terecht gekomen, omdat zij nauw samenwerken met de Sportschool waarbij ik sport. De klacht die ik had was lage rugpijn en er werd snel geconstateerd dat het een mobiliteitsprobleem is. Na een aantal sessies en huiswerk in de vorm van rekoefeningen was het rugpijn snel over. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en professionele hulp en ik zou iedereen met een sportblessure aanraden bij Fysiofabriek langs te gaan voor hulp!

  thumb Marc Hollander
  september 5, 2020

  Been working with TJEERD VENSTRA on my wrist and he's very knowledgeable, conversational and was never late or rushed during our sessions. Knows his stuff around joints, mobility & tendons (at least what we worked on together) while still having a laugh about it. In summary, 'TV' is highly recommended!

  thumb Anthony- A
  augustus 15, 2022

  Chantal doet je pijn met een glimlach. Maar na een paar consults loop jezelf weer met een glimlach naar buiten. Als je dit leest twijfel dan niet je door haar te laten behandelen. Ze maakt je beter.

  thumb S T
  september 5, 2021
 • In juli 2017 geopereerd aan mijn schouder, revalidatie hierna opgepakt bij de Fysiofabriek. Door de juiste behandeling ging de revalidatie sneller dan verwacht en kon ik vroegtijdig weer volop sporten. Momenteel werk ik nog verder aan mijn mobiliteit en verdere krachtopbouw. Helemaal tevreden. Mijn favoriete fysiotherapeut bij de Fysiofabriek is Tjeerd! Altijd in voor een geintje en denkt verder dan alleen standaard oefeningen.

  thumb Bryan van Rossum
  september 5, 2018

  Een fysiopraktijk waar ik direct met mijn acute rugklachten terecht kon op een vrijdagavond. De fysio liet mij zelf de koers van de behandeling bepalen en was niet belerend. Daarnaast kreeg je genoeg korte laagdrempelige oefeningen mee om thuis verder aan de slag te kunnen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

  thumb Manon M
  september 5, 2019


  Voor ruim een jaar ben ik 3x per week bij de Fysiofabriek geweest na het afscheuren van mijn kruisband. De behandelingen waren divers: zaaltraining, met gewichten, veldtraining en in groepsverband. Ook was er aandacht voor het mentale aspect van revalideren. Er was veel ruimte voor overleg en eigen inbreng van de patiënt. Ik voelde me gezien en gehoord en keek uit naar mijn fysio afspraken.

  thumb Iris Leinenga
  maart 5, 2022
 • In 2018 scheurde ik mijn kruisband af. Via mijn voetbalclub ben ik toen terecht gekomen bij Fysiofabriek. Hier heb ik uiteindelijk met veel ups en dows bijna 3 jaar moeten revalideren. Het was zeker geen makkelijk traject, maar de gezelligheid, kennis en steun van de fysiotherapeuten bij Fysiofabriek hebben dit een heel stuk prettiger gemaakt. Een aantal punten waarom ik Fysiofabriek zeker aanraad: 1. Je voelt je er thuis en op je gemak! 2. Er is genoeg kennis en ervaring. En op het moment dat er wat onduidelijkheden zijn wordt er altijd overlegd gepleegd met een collega. 3. Je krijgt genoeg ruimte om revalideren soms heel stom te vinden (en dit dan ook te laten merken). 4. Gezelligheid wordt afgewisseld met serieus en hard trainen. 5. De fysiotherapeuten nemen de tijd om je te leren kennen en zo het traject aan te passen naar wat jij wil en nodig hebt. 6. Eigen ontwikkeling vinden ze onwijs belangrijk en ze staan dan ook altijd open voor feedback. Ben je op zoek naar een fysiotherapiepraktijk met jonge, sportieve en bekwame fysiotherapeuten (die ook nog goede koffie schenken), dan zit je bij Fysiofabriek aan het juiste adres! Manon, Freek en Wouter; super bedankt voor jullie geduld, gezelligheid, oprechte interesse en ondersteuning in dit lange traject!

  thumb Menke JP
  september 5, 2021

  Vanwege een hardloopblessure aan mijn hamstring ben ik bij de fysiofabriek terecht gekomen. Eline Peterse heeft me heel goed op weg geholpen. Met het uitleggen van de juiste oefeningen kon ik thuis aan de krachttraining om mijn boven benen en hamstring te trainen. Ook heeft ze een keer dry needling toegepast waardoor de pijn gauw minder werd. Het contact met Eline was heel professioneel, ze wist veel en stelde me op mijn gemak. Iets wat ik erg belangrijk vind. Ook het doorvragen naar eventuele andere stress gerelateerde zaken in mijn leven vond ik heel professioneel en doortastend. Want lichaam en geest zijn een. Kortom, ga naar de fysiofabriek, daar word je goed geholpen op een heel fijne en veilige manier.

  thumb Marieke Klomp
  september 5, 2021

  The team at Fysiofabriek Energiehaven helped me build strength and confidence in my body again. A healthy blend of professionalism and fun; you can tell that they're truly passionate about their work. Thanks again Tjeerd and Marvin for the past weeks, see you around!

  thumb joe m
  september 5, 2021
 • Ik heb jaren lang op en af last gehad van bovenrug- en schouderklachten. Bijna een jaar geleden werd ik via een vriend gewezen op de Fysiofabriek in Utrecht. Niet veel later had ik mijn eerste sessie met fysiotherapeut Maarten die mij de afgelopen maanden heeft geholpen met mijn klachten. Maarten heeft niet alleen focus op fysieke klachten, maar neemt mentale gezond mee in het herstel. Daarnaast heeft hij mij de tools en oefeningen aangeboden om niet alleen te herstellen, maar om zelfs sterker te zijn. Maarten zoekt naar een holistische, duurzame en realistische oplossing. Door deze aanpak ben ik eindelijk af van mijn klachten en heb ik volle vertrouwen dat in de toekomst mijn klachten niet meer terug komen.

  thumb Rosa Lucassen
  augustus 5, 2022

  Fijne en professionele fysio in Utrecht!

  thumb Marjolein Van Den Brand
  augustus 5, 2022

  Ik kon direct terecht bij de Fysiofabriek. Middels je eigen online account kan je makkelijk afspraken maken of wijzigen. Maarten heeft mij erg goed geholpen met mijn rugklachten! De oefeningen hebben mij goed geholpen, en ik kan dit thuis voortzetten. Mocht ik weer last krijgen, ga ik zeker terug.

  thumb Daphne Bakker
  september 5, 2019

Zullen we een afspraak maken?

Maak nu gemakkelijk online je afspraak. In onze planner zie je meteen wanneer we plek voor je hebben. In 2 minuten geregeld.

Maak een afspraak

Of toch liever bellen met ons?

Toch liever een fabrieksarbeider aan de lijn? Bel tijdens werktijden.

BEL 071 23 40 500