boulderhal Energiehaven

Fysiotherapie in Utrecht West. Fysiofabriek – Locatie Boulderhal Energiehaven

Welkom bij onze locatie In Utrecht West

Een ruime trainingsruimte, twee knus ingerichte behandelkamers en parkeren voor de deur. Onze jongste locatie heeft het allemaal. Je kunt hier terecht voor alle diensten die je van Fysiofabriek gewend bent, zoals dry needlingsportfysiotherapie en manuele therapie. Ook na je operatie ben je hier aan het juiste adres. Geniet na je behandeling van een drankje bij de bar van Boulderhal Energiehaven en bewonder de kunsten die de boulderaars op de wand uithalen.

 

Sportblessures zijn uiteraard hier ook helemaal ons ding, klimblessures zoals een klimvinger en klimmerselleboog in het bijzonder. Ben je niet geblesseerd en wil je serieus werken aan het opbouwen van je kracht of conditie? Kom personal training bij ons doen.

Bereikbaarheid

Onze locatie voor fysiotherapie in Utrecht West bevindt zich binnen Boulderhal Energiehaven. Zowel vanuit Leidsche Rijn als Utrecht Centrum goed te bereiken.

 

Let op: als je vanuit Leidsche Rijn komt met de Auto, neem dan niet de afslag van de Stadsbaan Leidsche Rijn naar het J.C. Verthorenpad. Deze weg is permanent afgesloten. Dit is een bekende fout van Google Maps (we hebben het aan ze doorgegeven). Op de fiets ben je er in zo’n 10 minuten.

Openingstijden

Maandag 08:00-21:00
Dinsdag 08:00-21:00
Woensdag 08:00-21:00
Donderdag 12:00-21:00
Vrijdag 08:00-12:00

Fysiotherapeuten in Utrecht West

Fysio- en manueeltherapeut Tjeerd en sportfysiotherapeuten  Esther en Maarten Boek staan voor je klaar om jou van je klachten af te helpen. Maak nu een afspraak.