FYSIOTHERAPIE UTRECHT

Duurzaam van je klachten af in een fijne, ongedwongen setting

✓ 3 Locaties in Utrecht: Centrum, Oost & West
✓ Sportfysio, Manuele Therapie & Dry Needling
✓ Ruim 300 ★★★★★ reviews

Maak een afspraak

No-Nonsense fysiotherapie in Utrecht

Fysiotherapie Utrecht: Hier begint je weg naar duurzaam herstel

Zoek jij een (sport)fysiotherapeut in Utrecht die jou duurzaam van je klachten af kan helpen? Wij begrijpen dat niets vervelender is dan stilzitten vanwege pijn of blessures. Ons team van vakidioten staat voor je klaar, wat je blessure of sport ook is. Topsporter of derde helft topper, wij weten wat er nodig is om je terug te brengen op jouw gedroomde niveau.

Met drie volledig ingerichte locaties voor Fysiotherapie in Utrecht is er altijd wel eentje dichtbij. Of je nu woont Leidsche Rijn of Utrecht Oost. Een verwijzing van de huisarts heb je niet nodig. We hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten voor 2023.

En kan je niet genoeg krijgen van onze aanpak? Maak gebruik van onze performance expertise en werk aan je droom lichaam met onze Personal Trainers.

Maak kennis met ons team

Onze fabrieksarbeiders staan voor je klaar. Sportfysiotherapie én manuele therapie behoren tot ons specialisme. Daarnaast is een groot deel van ons team geschoold in Dry Needling.

fysiotherapie Utrecht

Esther

fysiotherapie Utrecht

Freek

fysiotherapie Utrecht

Nanette

Bekijk ons hele team

Fysiotherapie Utrecht Oost, Centrum en West

Bij onze drie locaties in Utrecht voel je je meteen thuis. Een blessure hebben is al vervelend genoeg. Daarom vinden wij de setting waarin jij aan je herstel werkt heel belangrijk. Het mag wat ons betreft allemaal wat minder steriel en medisch overkomen.

Of je nou komt bij onze CrossFit locatie Centrum bij Unscared.Fitness, onze Klimfysio locatie bij Boulderhal Energiehaven net naast Leidsche Rijn Centrum, of onze OG locatie bij Feeling Fit in Utrecht Oost; allemaal zijn ze volledig toegerust om jou optimaal van je klachten af te helpen.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Hier zijn we goed in

Wij geloven dat specialiseren leidt tot betere zorg voor jou. Met jouw sportblessure ben je bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op sporters in de breedste zin van het woord, van topsporter tot serieuze weekend warrior, naar derde helft topper. Je bent bij ons op de juiste plek als jij maar gemotiveerd bent om te doen wat nodig is om te herstellen.

We hebben in het bijzonder ervaring bij de revalidatie van:

• Klimmers en boulderaars
• Krachtsport atleten zoals CrossFitters, gewichtheffers en powerlifters.
• Basketbal, Rugby, handbal, volleybal, waterpolo, voetbal
• Hardlopen, triathlon
• Dans, paalsport

fysiotherapie Utrecht

Herstel na je operatie

En voorste kruisband rehab in het bijzonder. Wij hebben de expertise in huis om jouw traject een succes te maken. Het enige dat jij hoeft te doen is keihard werken.

schouderpijn

Schouderpijn

Niet elke fysio weet raad met een complex gewricht zoals de schouder, maar wij wel. Of de oorzaak nou ligt aan een kracht tekort, een gebrek aan mobiliteit, of je trainingsopbouw, wij helpen je.

fysiotherapie utrecht

Rugpijn

Kom ik ooit nog van die vervelende rugpijn af? Als het aan ons ligt wel! Stop met zoeken naar de zoveelste magic fix en begin nu met je herstel.

Klaar om te beginnen?

Start je herstel vandaag en maak een afspraak. Meteen zien wie wanneer plek heeft en in 2 minuten geregeld. Toch liever bellen? Bel 030-209 99 66

Maak nu een afspraak

Contact

Kom je er niet uit? Stel hieronder je vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Je naam*

    email*

    Telefoonnummer*

    Jouw bericht

    Tips & tricks bij blessures